Het nieuwste label onder de vlag van Eigenwijze Evenementen. Ontstaan vanuit de gedachte dat met veel onderscheidend vermogen, creativiteit en lef ruimte is voor unieke programma’s op de Wadden. Met het succes Eigenwijze Evenementen blijkt hoeveel behoefte en ruimte er is voor onze eigenwijze en onderscheidende aanpak. Wij creëren en organiseren met succes de leukste en meest onvergetelijke programma’s op de Waddeneilanden: Texel, Vlieland en Terschelling.

 

Wij kennen de eilanden, de meest bijzondere plekjes en markante locale persoonlijkheden en onderscheiden ons door een programma volledig op uw lijf geschreven. In nauw overleg met u overgieten we de programma’s met een eigenwijze waddenjus. Programma’s op de Wadden zijn de ultieme plek voor teambuilding, incentives met collega’s, directie of MT bijeenkomst. De mogelijkheden voor één dag of weekeinde op één van de mooiste plekken van Nederland zijn groot en altijd een gegarandeerd succes. De mooiste Stranden van Europa, vrijheid, ruimte, wind en zon kortom: kom maar op als je durft!

 

De Wadden zijn niet voor niks sinds 2009 opgenomen in de Unesco Werelderfgoedlijst. Om op de Werelderfgoedlijst van Unesco te komen moet een gebied heel bijzonder zijn. Het moet unieke natuurwaarden bezitten, intact zijn en verzekerd zijn van een goede bescherming. De Waddenzee is in maar liefst 3 natuurlijke eigenschappen uniek in haar soort gebleken!

 

Wadeigenwijz is al jarenlang bevangen en bovenal gecharmeerd door de Wadden. Het gevoel van ultieme vrijheid, de hang naar lang vervlogen tijden, vriendelijkheid en hoffelijkheid zorgt ervoor dat wij ons hier heel prettig voelen en dat graag met u willen delen.

Contact informatie

Team Wad Eigenwijz

Grensweg 386

1791 NP Den Burg

Tel: 06-36332815

info@wadeigenwijz.nl

 

Wad Eigenwijz is onderdeel van Eigenwijze Evenementen

© 2015 Alle rechten voorbehouden. Eigenwijze Evenementen